het veld  praktijk voor bewustwording en heling

agenda


12 febr een dag met Brahman Menor
Dit is een kennismakingsdag met Brahman Menor die retreats geeft waarbij je je lichaam onafhankelijk maakt van eten en drinken. Oftewel, dat je kan leven van Prana.
Prana is de energie die overal om ons heen is. Je kan het ook Bron Energie noemen. Deze energie kan opgenomen worden door onze cellen en onze cellen en lichaam voeden.
Het leven van prana gaat niet over nooit meer eten en drinken. Het leven van prana gaat over onafhankelijk zijn van eten en drinken. Dit betekent dat je kunt kiezen of, wat en hoeveel je wilt eten en drinken.
De transformatie naar een leven van prana is zoveel meer dan alleen leven van prana.
Als er meer prana stroomt door je lichaam verandert alles in en om je heen. De wereld om je heen zal gaan resoneren op je nieuwe staat van “ZIJN” en op de oude JIJ resonerende delen in je leven zullen van je af vloeien zonder dat je daar nog enige controle over hebt.
Door je cellen en DNA te veranderen, je emotionele bagage los te laten en los te komen van je conditionering, zal je hele basis van waar je leven tot nu toe op gebaseerd was, oplossen.
Alles verandert vanaf dit nieuwe begin.
Tijdens deze dag zal hij meer vertellen over wat deze transformatie met en voor je kan doen.
Maar daarnaast gaan we ook andere dingen doen.
Denk hierbij aan o.a.:
Geleide meditaties naar hoe een leven van prana kan aanvoelen;
Een ademsessie waarbij je je cellen gaat leegmaken en conditioneringen gaat opruimen;
Een korte Darshan (zie uitleg hier verder in dit bericht over wat een Darshan is);
Enlightened Touch oefeningen (zie uitleg hier verder in dit bericht over wat dit inhoudt).
En wat er nog meer kan opkomen.

Wil je weten wat een leven van Prana inhoudt? Wil je weten hoe je jezelf fysiek en emotioneel helemaal kunt opschonen? Wil je kennismaken met degene achter de Pranic Essence Retreats?
Wat is een Darshan:
Een Darshan wil zeggen dat je binnen in jezelf het goddelijke herkent. Deze herkenning vindt plaats door middel van het in de ogen kijken van Brahman Menor. Daarna laat je je letterlijk (zittend) achterover vallen (je wordt opgevangen) waardoor je mind zich overgeeft en dan blijf je liggen in de energie die zich dan steeds meer opbouwt in de ruimte. In die tijd loopt Brahman Menor heen en weer en laat zich leiden naar en begeleiden in datgene wat jij en de anderen nodig hebben.
Wat is Enlightened Touch:
Je leert hoe je werkelijk verbinding maakt vanuit jezelf naar de ander vanuit aanwezigheid, aandacht en openheid. Door de oefeningen ga je verschil voelen in bewuste en onbewuste aandacht, waar je energie voelt stromen als je met aandacht ergens bij bent en nog veel meer. Je leert hoe je contact kan maken vanuit je hart en vanuit openheid, kwetsbaarheid en kracht.
Wat je nodig hebt:
Meditatiekussentjes (als je geen meditatiekussentje hebt, kan je ook een opgerolde handdoek meenemen)
Matje om comfortabel op te liggen
Makkelijk zittende kleding Dekentje
Zelf drinken en lichte lunch meenemen.
De dag duurt van 11u tot ongeveer 17u.
Locatie: Land van Lisa in Rekken
Tijden: 11.00 tot ongeveer 17.00 uur
Kosten: €70,-
Opgeven: via mail voor verdere afhandeling voor plek naar
hengevelddinant@gmail.com


27 oktober is er dit keer géén meditatie, de eerstvolgende is weer 10 november
Transformatie Bijeenkomsten
ervaar om weer terug in balans te komen met wie je in werkelijkheid bent - elke 2e en 4e dinsdagavond van de maand

Op allerlei gebieden kun je de verandering merken: voeding, gezondheid, werk, geld, relaties. We kunnen ons niet meer verzetten tegen veranderingen.
Alle oude vormen van bewustzijn hebben  hun tijd gehad. Steeds meer mensen kiezen biologisch, medicijnen maken meer en meer plaats voor natuurlijke vormen van genezing. Sociale ondernemingen zijn creatief met geld en creëren hun eigen overvloed, midden in een tijd van 'crisis en tekorten'.
Kortom: meer en meer bevrijden we ons zelf uit de greep van afhankelijkheid, manipulatie, ziektes en verleiding. We nemen de verantwoordelijkheid voor ons eigen leven en kiezen met ons hart.
Het delen in gezamenlijk belang van de Universele (Goddelijke) wil die we nodig hebben om de omslag te maken naar het nieuwe bewustzijn.
Dit doen we door half uurtje te mediteren met didgeridoo, en daarna samen te delen (sharing) met Dinant Hengeveld.

Elke 2e en 4e dinsdagavond van de maand van 19.30 tot 21.30 uur
waar: Blankenburg 6 Haaksbergen
kosten: vrijwillige bijdrage

in licht en liefde dinant


Altijd al didgeridoo willen leren spelen ?

Voor meer info mail:   dinant@hetveld.com


geschiedenisgeschiedenis


Speciaal 2 daagse achter elkaar cursus Elementair Tenenlezen 4 en 5 oktober 2019

Voor meer info mail:   dinant@hetveld.com


Eerstvolgende 2 daagse cursus Elementair Tenenlezen is op 5 en 14 april 2019

Voor meer info mail:   dinant@hetveld.com


Workshop tenenlezen bij 'Roots to Blossom' in Utrecht
zondag 17 februari 2019    13.00 - 17.00 uur Stieltjesstraat 31, 3514 JA Utrecht

info:   aankondiging via facebook   https://www.facebook.com/events/372069886935769
of rechtstreeks Maaike Fischer via haar e-mail:   maaike@rootstoblossom.nl


Workshop tenenlezen in Rotterdam georganiseerd door ZonnenHart
zondag 27 januari 2019 14.00 - 16.30 uur  


Eerstvolgende 2 daagse cursus Elementair Tenenlezen is op 18 en 30 november 2018

Voor meer info mail:   dinanth@hetnet.nl

filmavond: 'Down to Earth' in Hart van Grolle in Groenlo
maandag 26 november 2018   20.00-22.30

samenvatting:
Rolf, Renata en hun drie kinderen leken alles te hebben. Een rijk en succesvol leven, maar toch klopte het ergens niet. Er moest toch meer zijn? Ze verkopen al hun bezittingen en trekken zich terug in de bossen van Noord- Amerika, waar het gezin leeft met de oorspronkelijke bewoners van het continent. Hun ontmoeting met medicijnman Nowaten verandert alles: zijn wijsheid maakt een onuitwisbare indruk op de familie. Rolf en Renata besluiten op zoek te gaan naar andere 'Keepers of the Earth', wat leidt tot een adembenemende wereldreis en leggen alles vast. De documentaire die daaruit voortkwam raakt een open zenuw in de samenleving en is inmiddels uitgegroeid tot een bioscoophit van ongekend formaat. En nu is er dan het boek Down to Earth: over een reis die begint in onze ontspoorde maatschappij en eindigt bij de wijsheid van de Keepers of the Earth en hun voornaamste les: verbinding. met onszelf, de aarde en het spirituele. Aan de hand van een avontuurlijke ontdekkingsreis inspireert het boek ons om onszelf opnieuw uit te vinden: wie zijn we en wat staat  ons te doen?


Presentatie Thermografie door De Groene Zuster
De Groene Zuster start in het Oosten van Nederland met medische thermografie.
Francine van Broekhoven start met een informatieavond in 'Hart van Grolle'
waar je al je vragen kunt stellen over thermografie en over gezonde borsten. Mannen zijn ook van harte welkom, want niet alleen borstonderzoeken, ook Full Body onderzoeken zijn mogelijk.
maandag 15 oktober 2018 van 19.00 - 21.00 uur
'Hart van Grolle', Beltrumsetraat 17, Groenlo

info: website degroenezuster.nl

zaterdag 27 januari 2018   Voetendag in Zutphen

's Morgens workshop ontspannende voetmassage met oliën van Young Living
's Middags workshop Tenen Lezen
Voor meer informatie mail: roza.darnaud@upcmail.nl
of website: voetendag 27 januari 2018

Zondag 5 november 2017 kwam Berry Vincenta in Centrum Goud spreken over:

"Gevangen in Vrijheid" (de innerlijke breuk)
Ronald van Putten en Frieda Nijzingh, komen 23 september 2017 een Sjamanic Soundhealing klankconcert geven vanuit een liefdevolle intentie met zorg en aandacht voor het individu.
Na een meditatie nemen ze jou liefdevol mee op een innerlijke reis door middel van diverse klanken. Terwijl je liggend op een matras even niks hoeft. En klankreis werkt zuiverend, helend en is vaak een transformerende ervaring. Je komt weer helemaal in je eigen frequentie, dicht bij jezelf en in contact met jouw essentie en eigen weten.
Tijdens het concert lopen zij tussen de deelnemers door en bespelen we diverse instrumenten zoals gongs, klankschalen, rainsticks, de oceandrum, de didgeridoo en diverse andere inheemse instrumenten. Ook kan er af en toe sprake zijn, indien gewenst, van een handoplegging.
Ze maken in het NU contact met "het veld" en de energie van alle deelnemers waardoor er een uniek samenspel ontstaat tussen alle elementen met een krachtige helende werking.
Jouw unieke helende klankreis en kom weer in contact met je eigen innerlijk weten en essentie.

vrijdagavond 15 september komt Tom de Kok in Centrum Goud

Van het boek Wakker Zijn - In een slapende wereld, sessies voor Pioniers van de nieuwe tijd.
Hij heeft geen boodschap, methode of missie en wenst niet de wereld te veranderen. Kenmerkend aan Tom is dat hij vrij direct interactief is met de aanwezigen, op basis van de behoefte en wensen op dat moment. Daar komt altijd veel moois uit voort.
Over de ontmoeting:
Dit zijn bijzondere ontmoetingen met Tom voor dieper inzicht in de werkelijkheid van onszelf, deze realiteit en het bestaan. Bij iedere ontmoeting staat Wakker Zijn centraal, maar iedere ontmoeting heeft een thema en is daardoor steeds helemaal anders. Steeds inzichtelijk, waardevol, verrassend en zeer transformerend.
Tijdens deze ontmoetingen word je uitgenodigd om jezelf op een wezenlijker, dieper niveau te ontdekken, om Wakker te worden. Deze ontmoetingen zijn voor iedereen die de werkelijkheid van zichzelf, deze realiteit en het bestaan (verder) wil ontdekken.
"Ik vertrok met tranen in mijn ogen van de opluchting en inzichten die ik vanmiddag heb ervaren. Iedere keer dat ik bij een ontmoeting ben groeit mijn vertrouwen en voel ik me gelukkiger. Dank je wel!" — Esther
"In één middag heb ik meer werkelijkheid ontdekt dan na jaren spirituele stromingen en meesters volgen. Ongelooflijk hoe je je kan laten misleiden door al die mensen die steeds maar liefde en eenheid roepen." — Jolien
"Dank je wel vanuit mijn hart... Voor de mooie imponerende en verwarrend heldere bijeenkomst van afgelopen zondag. Het springt en vibreert nog alle kanten op. Mijn hoofd snapt er niets van, maar toch begrijp ik de boodschap." — Theo
website: www.tomdekok.nl

4 en 5 juli 2017 - Ik Leef Vrij Met Geld - levensblauwdruk & jouw biologie


Familie opstellingen met Marco de Heer & Susanne Effing
zaterdag 8 juli 2017
Centrum Goud Eibergen


12 mei 2017   Soundhealing klankconcert in Centrum Goud

Met Ronald van Putten en Frieda Nijzingh, Sjamanic Soundhealers.

www.sjamanicsound.nl


4-daagse Workshop Heartconnection II   "Levensblauwdruk"
13-14 maart en 10-11 april 2017 in Eibergen (Gelderland)


13 januari 2017 Workshop Tenenlezen in Denekamp bij Heel Natuurlijk

Voor meer info:   www.heelnatuurlijk.org/informatiecursus-door-natuurlijk-weten


Introductietraining Zijnsoriëntatie

Nav mijn workshop in Eibergen op 23 september is er interesse in de trainingen die ik aanbied. Deze geef ik momenteel in Groningen en Wijchen. Bij voldoende animo zal ik de introductietraining Zijnsoriëntatie starten in Eibergen, dat lijkt me erg leuk. 

 www.zijnenworden.nl/pad-van-levenskunst


Zondag 27 november komt Berry Vincenta in Centrum Goud spreken over: Wat wil zich in deze tijd allemaal aan u onthullen? Datgene wat nu op deze aarde plaatsvindt en zoveel chaos veroorzaakt, zeker in de perceptie van de mensen van dit moment, maakt dat veel mensen innerlijk het gevoel hebben te verdwalen in deze wereld. Begrijp evenwel dat datgene wat nu allemaal plaatsvindt, een enorme kosmische spiegel is die de wereld wordt voorgehouden. En dat alles vanuit de eenheid wordt terugverwezen naar het zelf.

"Welk  pad volgen  in deze hectische tijden ?"


2-daagse cursussen Elementair Tenen Lezen in 2016

4 en 13 november

Wie ben jij?
Benieuwd wie jij werkelijk bent? Wat jouw kwaliteiten, je zwakke, je sterke punten zijn? In relatie met jezelf, je gezondheid alsook met de ander? Wordt bewust wie je werkelijk bent en hoe je met jezelf omgaat. Je kunt na afloop zelfstandig de tenen lezen bij andere mensen.

Voor meer informatie mail: dinanth@hetnet.nl


8 november Lezing "EEN REGENBOOG AAN INZICHTEN ADHV 5 BIOLOGISCHE NATUURWETTEN & LEVENSBLAUWDRUK"

Marjolein van der Meulen, vitaliteitscoach uit Amsterdam, komt vertellen over de Germaanse Geneeswijze (GNM) van dr. Hamer aan de hand van 5 Biologische Natuurwetten en deelt haar kennis met betrekking tot de Levensblauwdruk.

Je krijgt antwoord op vele vragen waarom bepaalde dingen gebeuren in jouw leven en dat van je dierbaren. Een waardevolle avond waarbij een regenboog aan inzichten voorbij komen om in je verdere levensreis mee te nemen.


23 september 2016

Bijeenkomst over Guruyoga door oud-eibergenaar Michael Steinau

We zullen kennis maken met een belangrijke beoefening binnen Zijnsoriëntatie en Dzogchen (Tibetaans Boeddhisme): Guruyoga. We werken deze avond onder meer met visualisatie van je innerlijke Guru.


13 maart 2016 lezing Ontmoetingen met BIJZONDERE KINDEREN

Deze lezing gaat over mensen en kinderen die op zoek zijn naar hun eigen talenten, juist de "aparte" talenten die men soms bestempelt als handicap, zoals hoge gevoeligheid en helderziendheid kunnen je bewust maken van je talenten en helpen deze te ontwikkelen.
De lezing is ook bedoeld voor ouders en begeleiders voor een bewustere omgang met deze kinderen. Het geeft ouders handvatten in de vorm van voorbeelden oefeningen en eetadviezen. Het boek Ontmoetingen met bijzondere kinderen gaat over de weg die de auteur zelf heeft afgelegd. En vervolgens over haar ontmoetingen met deze kinderen en is op aanraden van deze kinderen geschreven.
klik hier voor een ontmoeting met Suzy Grobben
 


workshop MANIFESTEREN in de NIEUWE ENERGIE

zondag 15 november van 10.30 uur tot 17 uur


les avonden DIDGERIDOO leren spelen


de 2-daagse cursussen Elementair Tenen Lezen in 2015 op:

23 oktober en 1 november


workshop VERLIEFD OP JEZELF

zondag 4 oktober 2015 van 11 tot 17 uur


donderdag 9 juli 2015 workshop Tenen Lezen in Aadorp (Almelo)

voor info mail: esther.h.g.baks@gmail.com

of dinanth@hetnet.nl


30 juni 2015 lezing Universeel Perspectief door Johanna Kleipool

Een vernieuwende kijk op het leven

(zie voor meer info: www.merkabalight.com)


lezing door dr. Henk Fransen en Arri Pauw

vrijdag 22 mei 2015

Kun jij bijdragen aan de veranderingen in deze tijd?
De wereld is in grote verandering. Dit brengt enerzijds chaos en tegelijkertijd geeft dit ruimte voor fantastisch mooie nieuwe plannen.


lezing over Gezondheid en Voeding door James Knaap

20 maart 2015   www.wattsap.nl


zaterdag 22 november 2014  Workshop met ICEMAN

website: www.dewereldvergaat.nl


vrijdag 26 september 2014  SATSANG met Rita Bouwman


12 september 2014 Intuïtief Heart Pianoconcert met Gila Buck


Familieopstelling met Marco en Susan 28 juli 2014 Centrum Goud.


Festival Leef ! op 24 en 25 mei 2014


25 april 2014   Rediscover your Money met Caroline Schaay

'Geld als spiegel'


17 april 2014 - Bijeenkomst Spiritueel Ondernemers Netwerk Achterhoek Twente

Ben jij benieuwd naar jezelf, naar jouw vorm en naar jouw uiteindelijk doel in je leven? Doe mee in de ‘ervaringsoefening die we samen zullen doen’.

website Alfred Boeve: www.theatervanhetleven.nl

Ontdek dan de natuurlijke weg van wens naar werkelijkheid.


Op donderdag 20 maart 2014 in Goud een interactieve lezing over De Creatiespiraal.
De lezing wordt verzorgd door René Bussink.

Meer informatie over René

Meer informatie kun je vinden op zijn websites:
www.creatiecoach.com
www.renesans.nl


Vrijdag 7 maart 2014 Wat vraagt de nieuwe generatie van ons?   7 maart in centrum goud door Wilga Zibel


20 februari 2014 - Bijeenkomst Spiritueel Ondernemers Netwerk Achterhoek Twente

Werken vanuit vrijheid en liefde

In openheid en vanuit Gewaarzijn delen we, is er een mogelijkheid tot energetische overdracht en het ervaren van de rust die je bent.


16 januari 2014 - Bijeenkomst Spiritueel Ondernemers Netwerk Achterhoek Twente

aanvang 15.00 uur Centrum Goud Eibergen

Jeroen Krieger geeft die middag zijn visie op tevredenheid in relatie brengen tot klanttevredenheid.


 21 november 2013 - Bijeenkomst Spiritueel Ondernemers Netwerk Achterhoek Twente


3 november 2013 - Satsang met Vera Helleman

Zij zal met speelse luchtigheid de misvattingen aanraken die jou belemmeren te zijn wie je werkelijk bent, waardoor dit vrij kan komen.
Wanneer het ego ontspant, opent het Harten, zal alle donker Licht worden.
De woorden die er gesproken worden refereren allemaal naar jouw Ware aard, eenheid van jeZelf en daarmee van alles om je heen.
Deze middag zal je helpen de verbinding met jeZelf te herinneren en de innerlijke vrede die gepaard gaat met het ontspannen in wat IS, de totale acceptatie van jeZelf en al je projecties. Er is mogelijkheid tot vragen, voor stilte en voor alles wat geleefd wil worden.

plaats: Hondevoort 18, 7152 BD Eibergen

datum:  zondagmiddag 3 november 2013

Kijk alvast op de site van Vera   www.leveninvrijheid.nl


Na het succes van zondag 18 augustus 2013 en zondag 22 september 2013 'Opnieuw Jezelf Helen' op zondag 20 oktober 2013 !


2 daagse cursus Elementair Tenenlezen in Haaksbergen:   20 en 27 september 2013


13 september 2013 klankconcert met o.a. de bekendste didgeridoo speelster van Nederland

Klanken zijn al ouder dan de mensheid en hebben een grote invloed op ons leven, voor ontspanning, voor ons welbevinden. Klanken helpen ons terug te keren bij het oerprincipe dat wij als mens in totale verbinding staan met alles wat ons omringt maar vooral (opnieuw) verbinding te maken met onszelf.

Zo Binnen Zo Buiten Klankontspanning in Centrum Goud met Shaman Voice Olga Grütters

Didgeridoo speler Lies Beijerinck

Ludzarda Everts

Peter Winkeler

Dinant Hengeveld


2 daagse cursus Elementair Tenenlezen in Koko-Pelli te Dieren:  17 en 24 juni 2013

voor meer info:  info@koko-pelli.nl    0313-413663   of   dinanth@hetnet.nl


30 mei  lezing Jeroen van Buuren - Christusbrieven

Jeroen zal vertellen over de de BRIEVEN die Christus uiteindelijk dicteerde en neerlegde in de geest van de vrouw gedurende de jaren 2000/2001.

Op www.christuswijs.nl kun je de brieven en meer informatie vinden.
 


aanwezig op Festival Leef in Enschede op 25 mei

zie:    www.festivalleef.nl


22 maart   INTERACTIEVE LEZING

Breng ware LIEFDE in je relaties

Tijdens de interactieve lezing ervaar je dat de RELATIE met JEZELF de basis vormt voor alle relaties. Christien laat je zien op welke wijze je een liefdevolle relatie opbouwt met jezelf.

Elk mens dat zichzelf helemaal leert kennen, aanvaarden en liefhebben, zal een vrij mens zijn en niet meer uit balans raken door kwetsuren en conflicten. Je zult in staat zijn om andere mensen te ZIEN en te ERVAREN, zonder dat oordeel, mening of verwachting je nog beïnvloeden. Je zult iedereen werkelijk vanuit je hart in de eigen waarde en in het eigen leven kunnen laten. Je liefdesrelatie zal kunnen groeien en bloeien als nooit tevoren.

Datum            : vrijdag 22 maart 2013

Plaats             : Centrum Goud, Hondevoort 18  7152 BD  Eibergen

                         voor meer informatie: http://webshop.elikser.nl/scheppen-in-liefde.html

Door: Christien Boosten  auteur van: Scheppen in Liefde,

 van voorwaardelijke naar onvoorwaardelijke liefde


 8 februari

Introductie Fair Talk | Open en effectief communiceren

Door:    Jeroen Krieger  Waar:   Centrum Goud, Hondevoort 18 7152 BD Eibergen


KOKO-PELLI: 

Zaterdag 2 februari ben ik van 11.00 tot 16.00 aanwezig voor persoonlijke sessies in Koko-pelli te Dieren.

Spoorstraat 10 6953bx Dieren

www.koko-pelli.nl


 A Place to be: Psychologie- en Spiritualiteitsbeurs

Op zaterdag 16 januari 2013 organiseert Centrum Goud het A place to be-festival. (10.00uur tot 16.30uur) De gehele dag ben ik aanwezig voor persoonlijke sessies en van 13.15 tot 14.00 uur geef ik een workshop tenenlezen.

 Voor meer info; http://centrumgoud.nl/


20 November Workshop tenenlezen in Centrum Goud  Eibergen

info en opgave:    anneloes29@hotmail.com


Lezing: donderdagavond 8 november 2012 

Theater van het Leven, geheimen van het creatieproces. Van illusie naar werkelijkheid.

Op een openhartige en vaak poëtische wijze neem ik je mee op mijn ondernemende levensreis en laat je kennismaken met de geheimen van het scheppende proces. Hoe je in contact kunt komen met je creatief potentieel en hoe je in je kracht kunt komen te staan wie je daadwerkelijk bent.

Mooie illustraties, toegankelijke metaforen open de deuren naar je co-creatieve hart. Hoe weet je hoe je jouw hart kunt volgen? Wie ben jij? Wat is dualiteit? Hoe ben ik hier op aarde terecht gekomen? En vele andere vragen worden beantwoord. Het doorleven van deze en vele andere levensvragen maken een weg vrij naar een vernieuwde samenleving, Flagonomy, een door het hart gedragen samenleving’.
Over Alfred Boeve

Geboren in 1961 en opgegroeid in een ondernemersgezin ging hij na zijn studiebedrijfseconomie in het internationale familiebedrijf werken. Altijd bezig met innoveren ontdekte hij op een gegeven moment dat hij zichzelf aan het innoveren was en dat zijn interesses verder gingen dan het familiebedrijf. Hij begon in 2005 het netwerkbedrijf my eyes, waar iedereen zich bij kan aansluiten, dat zich richt op het verbinden van mensen en organisatie die samen willen co-creeren. Hij bereisde de hele wereld en de zoektocht bracht hem diep in zichzelf. Eindelijk was hij in 2011 er klaar voor en werd naast ondernemer auteur, maar vooral zichzelf.

Gratis downloads
Het boek Theater van het Leven is koop als hardcopy en gratis digitaal te downloaden als ebook, PDF of Ipad app via de website www.theatervanhetleven.nl


2 daagse cursus Elementair tenenlezen in Haaksbergen

Datum:  12 en 20 oktober 2012


Introductie  wat is Fair Talk?

Door Jeroen Krieger
Iedereen kan in een dagdeel Fair Talk leren. Het komt neer op verantwoordelijk en verbindend communiceren. Dit betekent dat zowel de zender als de ontvanger de volledige verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen aandeel in de communicatie. De kern van Fair Talk bestaat uit inzicht in de eigen drijfveren, motivatiepatronen en behoeften. Verhelderend voor de ander en voor jezelf. Als je volgens Fair Talk communiceert voorkom je onnodig gedoe.

- Tijdens de introductie laat Jeroen zien hoe elk conflict ontstaat, wat de oorzaak van elk conflict is. Elk conflict ontstaat namelijk op dezelfde manier.
- Hij laat zien waardoor we elkaar onnodig en ongewild geweld aandoen met onze gebruikelijke communicatie.
- We verdiepen ons kort in deze algemene oorzaak en bekijken wat dat voor ieder van ons is.
- Ontdekken van de ruimte om het anders te doen, ook het hoe en wat het je kan brengen.
- Ter afsluiting laat hij kort iets zien over non-verbaal gedrag en wat je ermee kunt.

Wanneer: Donderdag 4 oktober 2012
 


3 Oktober aanwezig op de spirituele beurs te Hengelo

voor meer informatie

www.spiritueeldrieluik.nl


2 Oktober  Workshop tenenlezen in Dieren

http://www.newage-kadoshop.nl/nl/cms/agenda-aktiviteiten/
 


27-09 Verdiepingslezing: Het Bio-Logisch Lichaam

Door Mies Kloos


28 en 29 sept.Tweedaagse workshop:

Germaanse geneeskunde in de praktijk


10 juli Workshop tenenlezen in Dieren

van 19.30 tot 22.30

Opgave via mail info@koko-pelli.nl
Of 0313-413663

 

http://www.newage-kadoshop.nl/nl/cms/agenda-aktiviteiten/


Groepshealing op zondag 8 juli

Graag nodig ik u uit voor een groepshealing op zondagmiddag 8 juli om 12.00 uur in Centrum Goud, te Eibergen. Het maakt niet uit of u iets lichamelijks mankeert, psychische klachten heeft of een ander probleem opgelost wilt hebben, we gaan ermee aan de slag.

Waar:   Centrum Goud, Hondevoort 18 7152 BD Eibergen

Datum:  zondag 8 juli 2012

Tijd:     zaal open 11.30 Aanvang 12.00 uur

Entree: Vrije gift voor Centrum Goud en stichting Happy View

Organisatie www.hetveld.com


21 juni 2012  Introductielezing:   De Biologie van de Psyche

door Mies Kloos


filmavond 25 juni 2012 in Beltrum - De Wet der Resonantie


Aanwezig op Festivalleef op 12 mei in Enschede Landgoed Algoed

Kom en beleef Festival Leef !

Een dag van 10.00 tot 24.00 uur met als thema: leven, plezier, groei, bewustwording en ontspanning. Laat je inspireren door een aantal bijzondere workshops en individuele sessies, zowel binnen als buiten !

voor info: http://www.festivalleef.nl/


introductielezing: De Noodzaak van Ziek zijn

door Mies Kloos op 26 april

De Germaanse Geneeskunde staat voor een totaal andere kijk op ziekte en gezondheid. Het verband tussen lichaam en geest staat hierbij centraal: emotionele schokken worden gezien als de hoofdoorzaken van ziekten, waarna een logisch, voorspelbaar en verklaarbaar proces van genezing volgt. Deze processen zijn nuttig en zinvol en hebben steeds het overleven van het organisme tot doel.

www.GNM-nl.be

waar: Centrum Goud, Hondevoort 18, 7152 BD Eibergen

organisatie: www.hetveld.com


Workshop  tenen lezen in Lichtenvoorde

10 april 2012

zie;  http://massagepraktijkpapilio.nl


29 maart 2012 Lezing/workshop voor Innerlijke Vrede

Allemaal streven we naar vrede nietwaar? En eigenlijk weten we het wel, er 
is pas echt vrede als we vrede in ons zelf hebben gevonden. Het enigste wat 
die vrede in de weg staat is ons (onderwuste) constante oordelen dat pijn en 
verdriet vasthoudt en angst in stand houdt.
   
Philip heeft een uitgebreide en diepgaande ervaring op het gebeid van 
spiritualiteit (Non-Dualiteit), persoonlijke ontwikkeling en ecologie. Zijn 
missie is het verbinden van hemel en aarde.

www.warenatuur.nl

organisatie: www.hetveld.com

opgave: via mail  dinanth@hetnet.nl  of 053-5728526


Een avond dichter bij jezelf komen

in Lichtenvoorde 26 maart 2012

info:  http://massagepraktijkpapilio.nl/


aanwezig op de spirituele beurs “Vortumna” op zondag 18 maart te Enschede

locatie: postduivencentrum Poolmansweg 128 Enschede

voor meer info: a.leerkotte@kpnmail.nl


Workshop Tenen lezen in Hengelo op 16 maart

voor informatie mail; pjrklaar@tiscali.nl 


Aanwezig op de paranormale beurs Horizon in Enschede op 12 maart

voor info: http://horizon.bronvanliefde.nl/20121ekwartaal


Workshop  tenen lezen in Lichtenvoorde

10 en/of 24 januari 2012 zie;  http://massagepraktijkpapilio.nl/


16 januari 2012   Filmavond: de Kracht van Intentie van Wayne Dayer waar: Centrumgoud.nl  Eibergen 


A Place to be: Psychologie- en Spiritualiteitsbeurs

Op zaterdag 21 januari 2012 organiseert Centrum Goud voor de tweede keer het A place to be-festival. (10.00uur tot 16.30uur) De gehele dag ben ik aanwezig voor persoonlijke sessies en van 13.15 tot 14.00 uur geef ik een workshop tenenlezen.
 

Wie ben jij?
Benieuwd wie jij werkelijk bent? Wat jouw kwaliteiten, je zwakke, je sterke punten zijn? In relatie met jezelf, je gezondheid alsook met de ander? Laat dan (deze dag) je tenen lezen en wordt bewust wie je werkelijk bent en hoe je met jezelf omgaat.

Voor meer info; http://centrumgoud.nl/


Vrijheidsfestival in Centrum Goud Eibergen

Op zondag 20-11-2011 vond het Vrijheidsfestival plaats. Naast vrijheid vormt verbondenheid een ander centraal thema van dit feestelijke festival. Dat we aan de vooravond staan van een volkomen nieuwe manier van (samen) leven is voor steeds meer mensen voelbaar. Samen kunnen we nu vorm en inhoud daaraan gaan geven. Om de bevrijding van het Oude en de verwelkoming van het Nieuwe te vieren organiseren we dit kalenderjaar (2011) een groot vrijheidsfeest op de datum 20 november.

De volgende mensen hebben bijgedragen aan het feestprogramma; Peter Gouw, Roger Spees en Caroline Schmitt (http://www.3ofsound.com/ ) Paul Smit (http://www.paulsmit.nu/) , Johan Oldenkamp (http://www.pateo.nl/) , Petra Maartense (http://devliegendeschildpad.blogspot.com/) , Piek Stor (http://www.piekstor.nl/),  Martijn Holslag (http://www.ongeordend.nl/) ,  Jan Pronk  Welke sporen laat je achter en welke stappen zet je bewust in het Nu door Gerdie www.gerdieschiphorst.nl en Erna www.ateliere.nl. en Drs. Ulf Kettenburg (energie-shifting) Het Vrijheidsfestival vindt plaats tussen 11:20 uur en 20:11 uur na 20.11 uur zal Silvan http://www.ubuntuswingparty.nl/ het festival afsluiten met een knallende biodanza in vrijheid.

De locatie   Centrum Goud  Hondevoort 18 Eibergen.

Organisatie:  www.hetveld.com,


dinsdagavond 1 november Workshop Tenenlezen

massagepraktijk Papilio te Lichtenvoorde  http://www.massagepraktijkpapilio.nl/index.html


Aanwezig op Spirituele avond Horizon in Enschede

24 oktober


  Aanwezig op de Spirituele dag Neede 23 oktober

               Café-Rest. De Olde Mölle Diepenheimseweg 21 7161 MH Neede


dinsdag 11 oktober Lezing Johan Oldenkamp

Wat is er werkelijk gaande?

locatie  Landgoed Hulsevoort    Bruggertweg 2        7156 NB  Bertrum


  Lezing: Thuis, een uitnodiging om te leven vanuit je oorsprong  donderdag 6-oktober

website: van Lenne Gieles; www.essentiecoaching.nu
Wanneer?
De lezing is op donderdag 6 oktober 2011. Centrum Goud  Zaal open om 19:30 en aanvang om 20:00u

Bijdrage €10,-       Aanmelden mail dinanth@hetnet.nl


 


 21 september workshop tenen lezen in Winterswijk

info:  info.pedicure.yvonne@upcmail.nl

 


Film Patch Adams maandag 5 september   Een leuke film met een boodschap 

Zaal open om 19:30 uur en aanvang om 20:00 uur. Vrijwillige bijdrage. Zie ook www.centrumgoud.nl 

 


Lezing van Jeroen van Buuren donderdag 1 september

Jeroen van Buuren gaat vertellen over de Christus Brieven. Dit zijn een aantal bijzondere brieven aan een opnemer.

 Alle brieven zijn te vinden op www.christuswijs.nl

 Zaal open om 19:30 en aanvang om 20:00u. Bijdrage €10  Zie ook www.centrumgoud.nl


27 en 28 augustus 2011 Levenskunstbeurs in Driebergen    met tenenlezen         www.levenskunstbeurs.nl


zondag 26 juni

KRIYA YOGA en andere Wonderen (2)

Door Petra Maartense

 


 Zondag 5 juni

KRIYA YOGA en andere Wonderen

Door Petra Maartense

Wat is het geheim van wonderen? Petra gaat het je verklappen! Het is eenvoudig. Wij zijn allen instrumenten van de Goddelijke energie. We creëren onze eigen werkelijkheid. We hebben de mogelijkheid om met elkaar een prachtige, liefdevolle, vredige en gezonde wereld te creëren. 

Zie ook;  http://devliegendeschildpad.blogspot.com/2011/04/de-kriya-yoga-missie-van-mitali-debnath.html

Waar: Centrum Goud, Hondevoort 18 7152 BD Eibergen

Datum: 5 Juni 2011 


  Aanwezig op Festivalleef op zaterdag 21 mei in Enschede

voor info:  http://www.festivalleef.nl/?page_id=537


 Lezing De helende kracht en symboliek van onze dromen door Roger  Rundqvist

Donderdag 7 april 

Waar: Centrum Goud, Hondevoort 18 7152 BD Eibergen


Lezing op 25 maart 2011

Sungazing: ervaar zelf de Openbaring!

door Ron van Dijen.

Zie www.sungazen.com.

 Centrum Goud, Hondevoort 18 7152 BD Eibergen


20 maart 2011 Vortumna Spirituele beurs in Enschede

van 11.00 tot 17.00 uur Poolmansweg 128

met tenenlezen en cranio sacraal


Lezing op 6 Februari

“De 7 pointers naar nondualiteit”

vol humor met Paul Smit

 Stel je toch eens voor dat alles gewoon gebeurt en dat jij je nergens druk over hoeft te maken. Dat alles wat je doet en de keuzes die je maakt, ook allemaal vanzelf plaats vinden. Dan heb je dus nooit iets fout gedaan en kun je schuldgevoelens, angst, stress en frustratie voortaan laten voor wat ze zijn. Lijkt je dat niet heerlijk? Dit klinkt allemaal misschien utopisch, maar het is de zienswijze van Boeddha, Spinoza, Albert Einstein, Ramana Maharshi en vele anderen.

 Waar          : Centrum Goud, Hondevoort 18 7152 BD Eibergen

Organisatie: www.hetveld.com


4 en 5 februari Alternatieve Gezondheidsmarkt in bibliotheek Haaksbergen

http://www.bibliotheekhaaksbergen.nl/page.aspx?id=70


Aanwezig op A place to be Festival bij centrum Goud in Eibergen op 22 januari 2011

 voor meer informatie zie www.centrumgoud.nl


Workshop tenenlezen op 15 December te Lichtenvoorde

Massagepraktijkpapilo.nl  Antoon Slotstraat 18   06-13206654   info@massagepraktijkpapilo.nl


Workshop tenenlezen op 10 november te Lichtenvoorde

Voor informatie 0653559990


Data 2 daagse cursus elementair Tenenlezen

Het kan een waardevolle aanvulling zijn op je weg naar bewustwording en genezing in jezelf

12 en 21 november 2010   te Haaksbergen .


Tenen Lezen 24 oktober spirituele dag Neede Maandag 8 november 2010 van 20.00 tot 22.30 uur
Paranormale beurs georganiseerd door spirituele groep De Horizon

Tenen lezen, cranio sacraal, spirituele genezing
Het wijkcentrum "De Magneet", Hertmebrink 1, Enschede


Lezing op 20 oktober over de  Wonderplant Vezelhennep 

door:  Anne Ripping

Anne Ripping zal deze avond een uiteenzetting geven over de rol die de wonderplant, vezelhennep, in het verleden heeft gespeeld en hij zal uitleg geven over welke rol de plant in de toekomst zal gaan spelen en dit onderbouwen.

Locatie Mac Berlijn Enschede. 


Lezing op 8 oktober over Heelheid zonder ziektes

door Mike Donkers

 Organisatie: hetveld.com

 Waar:           Hotel Scholtenhagen  Eibergsestraat 157, 7481 HJ Haaksbergen


Wat houdt mij tegen?

 Open regiogroepbijeenkomst Haaksbergen

Op zondagavond 26 september 2010 wordt in Haaksbergen aanvang 20:00 uur een open bijeenkomst gehouden met als thema: Wat houdt mij tegen? Samen delen of samenspraak en dialoog over de vastgeroeste structuren van maatschappelijke belangen. 

 Locatie;  J Vermeerstraat 18 7482 EN Haaksbergen


Data 2 daagse cursus elementair Tenenlezen

Het kan een waardevolle aanvulling zijn op je weg naar bewustwording en genezing in jezelf

10 en 19 september 2010

te Haaksbergen .

Info 053-5728526 e -mail dinanth@hetnet.nl


Tenen Lezen op Levenskunstbeurs 28 en 29 augustus 2010 op Landgoed De Horst in Driebergen.

www.levenskunstbeurs.nl


21 juli Workshop Tenen Lezen BIJ Ezpra in Winterswijk

aanvang 14.00 uur meddosestraat 3

info 0543-534053


Haaksbergen . Lezing op 17 juni " Ontdek de Kracht van je Hart "

deur : Jarco Zavrel


Data 2 daagse cursus elementair Tenenlezen

4 en 11 juni 2010


 Lezen Tenen 31 mei Workshop door Dinant Hengeveld

Waar : Didam Info: Tel. 0316223406


30 mei complementaire geneeswijzen Snuffeldag en Wellness in Oldenzaal


Lezing op 28 mei 'Je diepere levensbedoeling ' door arts Henk Fransen in Haaksbergen

verrassende ' mini- workshop 'Voor iedereen die  geïnteresseerd is in zijn of haar levensopdracht


Maandagavond 17 mei 2010 groepjesgesprekken . Haaksbergen

Eerste verdiepingsavond onder leiding van Johan Oldenkamp ( pateo.nl ) Naar Aanleiding van zijn " Hele Verhaal "

Waar : J Vermeerstr 18 7.482 NL Haaksbergen


Lezing op 18 april in Eibergen over " Het Hele Verhaal " door Psycholoog dr. Johan Oldenkamp

www.pateo.nl


Lezing 2010-4-7 over: Wie heeft het meeste belang  bij Uw Gezondheid ?

Verzorgd door : Anneke Bleeker van www.verontrustemoeders.nl

Alles over vaccinaties , RIVM, Voeding en Vrijheid van de mens


naar boven