het veld  praktijk voor bewustwording en heling

wie ben ik ?


dinant

Dinant Hengeveld.
Jarenlang heb ik in de weg- en waterbouw gewerkt. Door "omstandigheden" ben ik in 2000 fysiek op nul gezet. Hierdoor werd ik gedwongen om andere keuzes te maken. Ik heb besloten mijn hart te volgen.

Daar het reguliere circuit mij niet kon helpen, ben ik op zoek gegaan naar mijn eigen innerlijke Bron. Een levenslang proces dat niet aan tijd gebonden is. Door eigen ervaring heb ik mogen leren wat Genezing inhoudt.

wat doe ik ?

Natuurlijk kan ik zeggen tenen lezer, cranio sacraal therapeut, spiritueel genezer (via ogen), persoonlijk begeleider, enz. Maar weet je dan als lezer wie ik ben?

Oké, ik kan vertellen welke opleidingen ik gedaan heb; echter dat doe ik nu eens niet. En als je dan een beeld hebt gevormd, ben ik dat dan?

Vanuit het Nu kan ik zeggen dat ik mijn werk vanuit Liefde doe, een Liefde om je te ondersteunen in het proces van dichterbij jezelf te komen, gaandeweg meer vanuit je ware natuur te leven; hetgeen je een kwaliteitsvol leven kan geven. Dit kan vaak op een hele simpele eenvoudige manier. Ik hoop op deze manier iets te betekenen voor diegenen die op mijn pad komen.

 

de mooiste reis van het leven is de reis binnenin jezelf


naar boven