het veld  praktijk voor bewustwording en heling

wie ben ik ?


dinant

Dinant Hengeveld.
Jarenlang heb ik in de weg- en waterbouw gewerkt. Door "omstandigheden" ben ik in 2000 fysiek op nul gezet. Hierdoor werd ik gedwongen om andere keuzes te maken. Ik heb besloten mijn hart te volgen.

Daar het reguliere circuit mij niet kon helpen, ben ik op zoek gegaan naar mijn eigen innerlijke Bron. Een levenslang proces dat niet aan tijd gebonden is. Door eigen ervaring heb ik mogen leren wat Genezing inhoudt.

wat doe ik ?

In mijn praktijk werk ik samen met de cliënt aan bewustwording. Dit door middel van cranio-sacraal therapie, spirituele genezing, tenen lezen en coaching. Tijdens de behandeling schenk ik niet alleen aandacht aan de klacht, maar ook aan de mogelijke oorzaken ervan. Deze oorzaken kunnen van puur fysieke aard zijn, maar ook van psychische aard of een combinatie hiervan. Door echt bij je naar binnen te kijken kan men de ware "oorsprong" van een ziekte of gebeurtenis inzien.

Vanuit het Nu kan ik zeggen dat ik mijn werk vanuit Liefde doe, een Liefde om je te ondersteunen in het proces van dichterbij jezelf te komen, gaandeweg meer vanuit je ware natuur te leven; hetgeen je een kwaliteitsvol leven kan geven. Dit kan vaak op een hele simpele eenvoudige manier. Ik hoop op deze manier iets te betekenen voor diegenen die op mijn pad komen.

 

de mooiste reis van het leven is de reis binnenin jezelf


naar boven