het veld  praktijk voor bewustwording en heling

gastenboek

Via het invulmodel aan het eind van deze pagina kun je een bericht voor mijn gastenboek verzenden.


afzender: Kor de Jong

datum: 29-03-2020

Hoi Dinant, is dit nu een mooie of een slechte/vervelende tijd? Jij deelt prachtige dingen en mijn leven is voorgoed veranderd na een jarenlang proces en zit nu midden in een verdieping! Bang voor m'n werk! Nee, precies het tegenovergestelde, ik heb een contract gekregen bij de Twentse Zorgcentra per 1 april en ben intens dankbaar en de angst die er nog is mag en wil ik ont-moeten! Jij was een prachtige schakel de afgelopen weken! Dank je wel hiervoor.


afzender: Paula

datum: 18-02-2020

Een bijzondere sessie bij Dinant door zijn aanrakingen en gerichte vragen stelling; hierdoor kwamen er bij mij heftige schokken waarbij ik voelde dat veel opgeslagen spanningen zich ontlaadde. Ook had ik al een aantal weken een pijnlijke heup waardoor ik moeilijk kon lopen, en rugklachten waar ik al enkele maanden mee rondliep dat is nu allemaal over.....en nu na een paar dagen, alsof ik van een enorme lading van binnen en aan de buitenkant verlost ben. Voel me véél lichter en energieker. Meer open. Alles komt meer binnen. Wonderbaarlijk ...ben dankbaar voor je liefdevolle aandacht !


afzender: Annemarie

datum: 14-03-2019

Moi Dinant, Ik heb oe leern kennen in Grolle, bie 'hart van Grol', woar ie elken dinsdagmorgen 'n meditatie gaf. Met völle leefde en wiesheid heb ie oons begeleid bie die meditaties. Met oen didgeridoo, woar 'n machtig mooi geluud oetkump en wat echt binnen kump in oen lief, a'j derop bloast. Ok den speciale laamp den de letste wekken anstond, he'k baat bie ehad. Doarnoa 'n kaarte trekken oonder 't genot van oen eegn gebrouwn thee, den alderbastends good smaakn. Wal onmeundig jammer, dat den dinsdagmorgen noe veurbie is. Ok veur die aandere leu, die trouw elke wekke kwaamn. Ik mis 't gloepens! Moar ik heb der völle van eleerd; van oe, en ok van die aandere prachtige leu. Van de mooie gesprekken, de stilte, 't mediteren. Joa an alles kump 'n einde, moar vake is dat ok 'n neij begin. Ik hop da'w in de toekomst mekaars pad nogmoals kruust. Daanksweerd dat ik oe heb meugn leern kennen! Good goan, Annemarie


afzender: Vera

datum: 21-02-2019

Hallo Dinant, ik wil je via deze weg hartelijk bedanken voor je behandeling via de telefoon die zeer kort doch erg doeltreffend was! Doordat ik een schimmelinfectie tussen mijn tenen had belde ik je om te vragen of ik dan wel naar de tenenmiddag kon komen. `Je bent welkom.`zei je. Je vroeg me wanneer het was ontstaan en dat wist ik precies omdat ik juist in mn nieuwe huis was. De schimmel zat aan mijn rechter voet. Je vroeg me of ik een conflict met iemand had en dat klopte, dat wist ik ook direct. Het was met de aannemer die niet precies deed wat afgesproken was en dat vond ik lastig mee om te gaan. Daarna vroeg je hoe ik me voelde. Mn voeten stroomden helemaal, het was een bijzonder gevoel. Ja zei je, als je je bewustzijn er op zet, dan is het over. De schimmel heeft nu geen nut meer. En intuitief wist ik dat dit klopte en ik stopte meteen met de antischimmelzalf. Een paar dagen later zat de schimmel ineens niet meer tussen mn tenen, maar er voor, als een soort vlek. De dag daarna was het helemaal weg en nooit meer terug gekomen! Voor mij is dit een wonder Dinant, nogmaals DANK je wel! Groetjes, Vera


afzender: naam bekend bij hetveld

datum: 09-03-2017

De craniosacraalsessie was een bijzondere ervaring. In de hogere energiesferen gebeurde een heleboel, ik voelde de energie stromen, ik zag kleuren en beelden flitsten voorbij waaronder stukjes van vorige levens. Ook na de sessie voelde ik het nog lang doorwerken: vooral oplossend en ruimte scheppend ☺


afzender: Erna

datum: 09-03-2017

Tenen lezen:
Ik wist van Dinant dat hij cursussen geeft tenenlezen, maar nu is het er ook echt van gekomen om mee te doen met de cursus. Dit heeft mij al veel gebracht. Ik weet nog als kind dat ik mijn tenen verstopte omdat ik zoveel moeite had met mijn lange grote teen. Ik trok die altijd in en ook de andere tenen, ik liet mij niet zien, dat wist ik toen nog niet, dat het met elkaar te maken had. Ik droeg geen open schoenen, daar kwam een eind aan toen iemand zei rond mijn 30e goh wat heb jij mooie tenen! Nu weet ik nog veel meer over de tenen en over mezelf. Ik voel na de cursus, dat nu de tenen de grond echt raken en daarvoor niet. Ik heb nu ook de behoefte om zoveel mogelijk met blote voeten te lopen, alsof ik de aarde nu helemaal mag voelen. Het geeft ook heel veel ruimte. Ik neem nog meer mijn plek in. Ik vind van mezelf dat ik mij al heel erg laat zien, naar buiten. Volgens mijn tenen, kan dat nog veel meer. Het is heel natuurlijk dat het een proces is van groei, maar ook bevestigend, hoe mijn ontwikkeling aan de hand van de tenen te lezen is. Ik heb er de andere dag er direct mee geoefend in mijn praktijk. Geweldig om te zien, de verschillende tenen, en de herkenning van eigen processen bij mensen. Het is heel fijn om te ervaren dat Dinant, in alle openheid de cursus geeft. Het voelt heel vertrouwd omdat ik mij ook kwetsbaar voel als ik mijn tenen/mezelf laat zien. Dank je wel Dinant, op naar de tweede dag tenen lezen!
Lieve groet,
Erna


afzender: Gonny

datum: 21-01-2017

Zomaar op een mooie dansavond In Eibergen. De vivencia was afgelopen en zomaar zie ik jou, Dinant, daar zitten. Ik werd naar je toe getrokken met de vraag of jij wel de tenen man was? Op jouw bevestigende antwoord, kwam toch wat aarzelend mijn vraag of jij misschien ...... mijn tenen ook zou willen/kunnen lezen? Een lieve lach, een "natuurlijk" erachter aan en ik in de gloria dat dit kon. Ik had er voor het eerst een maand ervoor van gehoord, ik vond het zo raar, dat ik gewoon heel nieuwsgierig werd hiernaar. Heel bijzonder dat uit die teentjes zomaar mijn dingen gezien konden worden, maar het klopte, echt waar!! Maar ........ er gebeurde meer. Er was een diep oogcontact, en een lieve omhelzing bij het weer weggaan. Ik liep terug naar de dansvloer en ineens overviel in mij een grote stilte, een niet te omschrijven liefdesgevoel. Ik ben zelfs daardoor gewoon naar huis gegaan, het voelde zo...... vol, ik wilde stilte. Thuisgekomen, ben ik met dit gevoel naar bed gegaan. De volgende morgen wilde ik heel graag contact maken met jou en nog wat dingen laten zien, via de app, die besproken waren. Ook wilde ik de nawerking vertellen van nog steeds dat gevoel in mijn lijf, hoe heerlijk dit was. De buik leek zoveel ruimer, zoveel groter, zo vervuld van de liefde. Hoe dankbaar kan dit voelen!!! Maar het sijpelt maar door, ik krijg voor het eerst de liefde van mijn overleden moeder te VOELEN!!. In haar zware leven kon zij mij dit niet geven, alles had zij nodig om zelf op de been te kunnen blijven. Er zaten grote andere emoties voor, voordat er ooit bij houden van gekomen kon worden. En nu ineens de pure liefde voelend van mijn moeder; ik ben zo verrast en ook zoooo blij nu met haar, IK HOU VAN HAAR EN ZIJ VAN MIJ, WAUW!!!! Zo gebeuren er toch zomaar prachtige dingen ineens na het "tenen lezen" als invalshoek. Lieve Dinant dank je wel voor jou zijn hier, dank je wel voor de mooie ontmoeting, dank je wel voor het mooie delen, dank je wel voor jouw liefde die je doorgeeft.


afzender: Trudy

datum: 15-01-2017

Lieve mensen,

Tenen lezen, een workshop in Denekamp. Ik ben er bij, had al lang geleden het boek gekocht van Imre Somogyi, wel wat bekeken, maar meer niet. Het onderwerp heeft me wel altijd geboeid. Nu was het dus mijn kans. De extra dimensie gaf jij, Dinant, warm, hartelijk, rustig, met humor, eerlijk en oprecht, jezelf.
LICHT
Je vertelt jouw verhaal, door jouw openheid raak je mensen aan, energie stroomt. Het hart is betrokken, ik voel me veilig (en ook in de groep is dat merkbaar). Tenen lezen brengt me dichter bij mezelf, bij mijn eigen hart. Rustig liefdevol stuur jij je energie. Wat er gebeurt is bijzonder. Ik vind het inspirerend en ben er dankbaar voor om mee te maken en te ervaren hoe iemand, jij Dinant, IS, die in volledige verbinding is met Licht en het kosmisch Veld. En nu, op dit moment, straalt er een ondergaande zon met een prachtig aureool over de mist boven de besneeuwde velden, wat een prachtige wereld! Ik vertel mijn buurman (die ook buiten komt kijken) enthousiast over mijn ervaring met jouw workshop. Ik ben op weg. Dank je wel Dinant.

Liefs, Trudy


afzender: Nellie

datum: 15-11-2016

lieve Dinant,

Wat ik eerst lastig vond maar me onlangs inzicht gaf, was het gevolg van het ego-loze van waaruit jij reageert. Dat maakte mij ervan bewust dat ik in de reactie van de ander nog steeds naar bevestiging zoek en die van jou op die manier niet krijg. En ik kon dus niet anders dan het in mezelf zoeken. Je spiegelt mij zo op een waardevolle manier, want dat reikt uiteraard verder dan alleen in gesprek. Dank je wel daarvoor! En voor de cranio behandelingen die je me gaf. Oude patronen in lichamelijke reactie op spanning en gedachten zijn verzacht en minder geworden erna. Fijn ons mooie contact!

liefs Nellie


afzender: Jolanda Veenendaal

datum: 16-06-2016

Hallo Dinant,
Ik had gehoord dat er bij Centrum Goud meditaties gehouden werden, elke dag iemand anders. Ik heb van maandag tot vrijdag de meditaties uitgeprobeerd en de dinsdag (de meditatie met muziek en vele extra's) gegeven door jou is toch mijn favoriet. Als ik dinsdags de meditatie en het kaartje trekken gehad heb dan bruis ik weer van de energie en aan de andere kant voel ik de rust over mij komen, ik kan niet precies zeggen wat voor goed gevoel dat bij mij geeft, maar het werkt verslavend. Als ik dinsdags binnenkom bij Goud en me tussen de rest van de mensen begeef, dan is het net of ik thuis kom en als ik weer naar huis moet dan voel ik dat ik weer een stukje gegroeid ben. Dinant bedankt voor jou tijd en inzet voor mij en voor iedereen.

liefs Jolanda


afzender: Nelleke

datum: 09-11-2015

In Centrum Goud zijn afgelopen dinsdagochtend tijdens een cranio sacrale zelfbehandeling (in een groepssessie) een aantal bijzondere dingen met me gebeurd. Zo'n sessie helpt om blokkades die in de loop van het leven zijn ontstaan op te heffen.

Ik wil alleen het volgende kwijt: 's avonds gaf iemand mij een hand en zei "jeetje wat heb jij warme handen".
Normaal heb ik altijd koude handen!


afzender: Joke

datum: 06-10-2015

Bijzondere man met een bijzondere kracht.

Ik heb genoten van het gevoel dat er bij de behandeling ontstond, een stukje rust, en confrontatie met jezelf, een spiegel die je wordt voorgehouden, het is heel appart, Dinant heeft gouden handen, en je kunt slecht uitleggen wat er met je gebeurt, dat moet je ervaren!!!! Jij bent jij, niets minder niets meer, dat leert hij je vooral in te zien, en doe wat jou het beste lijkt.

Ik heb nu ervaren 2 weken na de eerste behandeling, dat er beetje bij beetje iets veranderd, en schrik soms van mezelf dat ik dingen zo maar ineens wel overwogen zeg, IKKE!!!! 😊

Ik wist niet eens dat ik dat kon, ik ben er nog lang niet, heb een behoorlijk reactie gehad na de eerst keer , en heb daarbij ook contact gehad met Dinant, en dat vind hij totaal niet lastig... dat is bijzonder, dank daarvoor Dinant, zo'n laagdrempelige therapeut.... deze ervaring moet ik delen, en ik kan iedereen aanraden eens even de tijd te nemen om dit te voelen, het is echt heel bijzonder.. over een weekje of 2 , 3 ga ik voor de volgend behandeling, er zit vast nog wel wat om te verbeteren, zeker als je ziet waar ik vandaan kom.... ik ben echt blij jou te heb leren kennen 😙


afzender: Marleen

datum: 10-06-2015

Lieve Dinant
Een tijdje geleden ontmoetten we elkaar 'toevallig' op een feestje en het voelde meteen goed.
'Toevallige' ontmoetingen bestaan niet ;)
Je straalt zoveel rust en licht en liefde uit. En je draagt een vrolijkheid waar ik erg blij van werd. Erg fijn.
We raakten in gesprek en je deelde enkele van je wijsheden met me.
Ik mocht in je ogen kijken. En dat was een prachtige ervaring.
In eerste instantie voelde ik een verdriet bovenkomen, dat ik er gewoon mocht laten zijn. Het verdriet ebde weg en mijn hart werd helemaal warm. Alsof er liefde stroomde vanuit mijn hart naar de rest van mijn lichaam. Mijn hart opende. Ik voelde me zo blij. Alle zorgen vielen weg en ik had een grote glimlach op mijn gezicht.
Dit gevoel kan ik meteen weer oproepen als ik eraan terug denk.
Waar ik ook erg dankbaar voor ben, is dat mijn opa verscheen in jouw gezicht.
Dat was zo fijn. Ik werd helemaal blij en kon de vrolijkheid voelen die hij altijd had. Alsof hij ook nu weer grapjes met me maakte.
Zo bijzonder. Het gevoel dat hij dichtbij is en over me waakt, is hierdoor sterker geworden. Dat geeft een veilig gevoel.
Dank je wel voor deze prachtige ervaring. Een groot geschenk!

Lieve groet, Marleen


afzender: Willie

datum: 05-09-2013

Dag Dinant

Dat ik jou tegen kwam was wel heel bijzonder.
Maar wat er na jou behandeling gebeurde met mij dat was gewoon een wonder.
Niet te geloven, dat na lange lange jaren een kwellende hoest tijdens een pijnlijke droom zomaar voorbij was. Soms loop ik al weer te zingen""; heel fijn": Moet nog wel veel oefenen
want soms slaat mijn stem even dicht , maar ook dat gaat voorbij.
Daar heb ik het volste vertrouwen in.
En van heel diep heb je mijn verdriet naar boven gehaald.
Dit was tot nu toe geen enkele therapeut gelukt om daar doorheen te kijken.
En heel langzaam vloeit er zoveel warmte en troost over mij heen.
Dat heeft mij zo goed gedaan. Dit heb ik mijn hele leven niet gekend.
Ik weet dat ik nog veel moet doen en ik geloof vast dat er een hele mooie tijd voor mij klaar ligt.
Dinant,  ik ben zo blij dat ik jou mocht leren kennen.

Een lieve groet van Willie


afzender: Johan Meurs

datum: 19-07-2013

Beste Dinant,

Ik wil je nog even bedanken voor het mogen gebruiken van jou als persoon in de vorm van een spiegel.
Dit had ik blijkbaar meer nodig dan dat ik zelf gedacht had.
Meestal ben ik zelf de spiegel voor anderen, maar je hebt mij een aantal antwoorden laten zien die al in mijn bewustzijn aanwezig waren.
Ze kwamen er zonder jouw reflectie nog niet uit.
Ik ben inmiddels begonnen met de nieuwe weg te bewandelen... de eerste stappen zijn gezet.... eens zien waar het naartoe leidt.

Bij binnenkomst voelde ik direct de rust die jij uitstraalde het was een prettige uitwisseling van positieve energie.

Op weg naar huis in de auto mocht ik een enorme energie stroom ervaren.
Het was net of de energie die ik bij jou in mijn voeten voelde stromen, langzaam omhoog ging.
Het leek wel of ik bijna de hele weg naar huis in een soort trance zat.

Ik heb je niet uit kunnen leggen wat ik voelde.....
Nu begrijp ik waarom ik dit niet uit kon leggen.
Voelen kan je niet onder woorden brengen... althans, ik kan dat op dit moment niet... het is een ervaring.

Dank je wel voor deze ervaring.

Je bent een bijzonder persoon..... geweldig door je eenvoud.
En je hebt mij laten zien hoe eenvoudig het leven eigenlijk is.... de gedachtes van de mens maken het vaak zo ingewikkeld.

Zo blijkt maar weer... het leven is een geheel verzorgde reis..... het vraagt alleen een beetje vertrouwen.


afzender: Mike Nijssen

datum: 01-06-2013

Dinant Zaterdag 25-5-13 Festival Leef Landgoed Algoed

Je komt op me over, als een Oer Germaan een Sjamaan, als je me aankijkt met je blauwe ogen en warrige lichte haar. Iemand waarbij ik zonder protest alles aan kan vertellen, want je voelt net zo open als ik. Daarom ben ik op ingeving bij je op bezoek gegaan. Door te vertellen en ons gesprek voel ik dat mijn laatste last afglijdt van mijn schouders en jij helpt me nog even door de laatste angsten heen door te relativeren wat mijn zorgen zijn en andermans zorgen. Ik voel me vrij terwijl de tranen van ontroering en bevrijding ontstaan en deze een pad gaan bewandelen over mijn wangen. “Hoe voel je je nu?” vraag je me. Ik antwoord met: “Ik voel bevrijding en zo licht”. Het voelt zo goed en je zegt me: ”En het enige wat je nu nog hoeft te doen is Jezelf zijn en te Stralen!” Je opent je handen en ik leg mijn handen op de jouwe en ik voel witte energie vanuit jouw handen overstromen in de mijne en mijn handen vullen zich en beginnen te stromen en het stroomt door, naar mijn ellebogen schouders hartstreek en vanuit daar voel ik het omhoog gaan naar mijn hoofd en het stroomt eerst achterin mijn hoofd vervolgens naar boven over mijn hele hoofd. Vervolgens volgt de stroom zijn pad over mijn rug waar het moeiteloos naar beneden gaat, mijn onderrug passeert en vult het mijn bekken en gaat de energie door mijn rechter hiel weer naar buiten. De linkerkant hapert nog even want ik zit op mijn jas en dat beknelt me onder mijn bil. Na een beetje verzitten stroomt het ook door naar mijn linker hiel naar buiten en ik voel me heerlijk wit gloeien. Ik straal! Je zegt me: “Dat doe ik niet zelf, ik krijg die energie door van een Hogere Macht. Ik ben slechts een doorgeef luik!” Ik straal nog meer en voel mijn tranen heerlijk verder wandelen als ik voor het eerst mezelf werkelijk durf te accepteren zoals ik zelf ben en zoals ik me voel. Ik ben ZO blij dat ik dit gevoel mag ervaren en dat je via de Hogere Macht mij hebt laten stralen, dat ik je omhels als een lang verloren broeder en zeg. Ik fluister in je oor: “ik ben zo ongelooflijk blij, dat je dit voor mij hebt gedaan. “Ik heb het niet gedaan ik geef het alleen maar door, Je hoeft alleen nog maar te stralen en jezelf te zijn.” Ik straal inderdaad van blijdschap als ik de trap af ga naar beneden en ik bedank jou dat ik dit mag voelen. Ik ben voor het eerst echt mezelf. Ik accepteer mezelf volledig en straal van blijdschap en ik voel me vervuld met geluk dat ik mag zijn zoals ik ben. De hele avond heb ik een gelukzalige glimlach. Het Biodanza feest die avond was geweldig door dit gevoel en hoop de vrouw uit Malden nog eens te ontmoeten Lieve Oer Germaan ik ben je zo dankbaar dat ik dit bij jou en de Hogere Macht mag ervaren. Dinant jij hebt vanaf dit moment een andere naam namelijk: De GeluksSjamaan.

Mike Nijssen, Enschede


afzender: marthijn

datum: 25-01-2013

Hallo dinant

Heb je vandaag ontmoet in centrum goud en was erg blij met je wijsheden en dat je me het goede pad hebt ingestuurd. Bedankt en veel liefde.


afzender: Wilfried Weernink

datum: 16-01-2013

Eind november vorig jaar bij jou geweest voor een tenenleessessie.
Heel bijzonder en erg confronterend en geen woord dat niet klopte.
Het begin van een lange weg om tot in mijn kracht van mijn grote hart te komen.
Een wedergeboorte die me uiteinelijk zal brengen tot diegene waarvan ik voel dat hij in mij zit maar er niet uit kan komen.
Heel, heel, erg bedankt met deze opening


afzender: tessa

datum: 13-11-2012

Dag Dinant , ik heb je al een tijd niet gesproken,de tijd gaat snel, je bent een goede man. groetjes tessa


afzender: angela

datum: 12-10-2012

Beste Dinant,
Het lezen van je site is echt een kadootje. Bijzonder hoor!
Volgens mij zie ik je maandag ,
Harte groet angela


afzender: anneke janmaat

datum: 26-09-2012

hallo dinant, mijn boze man die ik heb mogen zien via jou heeft me aan het schoonmaken gezet en accepteren. Een paar jaar daarvoor een zo diepbedroefde vrouw, dat ik nog dagen daarna huilde. Wonderlijk, ik hoop je weer eens aan te kijken. Ik ga je uitspraak over intentie-God onderbrengen in de Loesjesstraat op waterwayaloha.nl. Ik streef naar eind oktober klaar, ten minste. dag van anneke.


afzender: Mar

datum: 02-04-2012

Hallo dinant.
Moest eerst voor mezelf alles op een rijtje hebben voordat ik dit schrijf.
Het was voor mij een hele bijzondere ervaring bij jou.ik had niet gedacht dat dit kon gebeuren.
Dinant heel erg bedankt voor wat jij voor mij hebt gedaan.
Zal vast nog een vervolg komen.
Tot dan Mar


afzender: Charon

datum: 25-10-2011

Dinant!, mooi mens,
B'dankt voor je aandacht en energie.
Genoeg om over na te [/dens]... VOELEN!


afzender: Paulien

datum: 11-06-2011

Lieve mensen, Dinant!

Nu zit ik hier, en denk ik ga een berichtje maken in jou gastenboek maar het is moeilijk te omschrijven wat er de laatste maanden met me is
gebeurd.
Het begon bij de magneet waar ik werd "aangetrokken" naar die tenenlezer terwijl ik een fobie heb voor tenen ik vind ze smerig.
Het was meteen me duidelijk vooral mijn "misdadiger" karakter was heel erg herkenbaar.
De volgende dag dacht ik laat ik eens een afspraak maken de weg naar jou toe was ik me er heel erg van bewust dat ik mezelf zou tegen komen.
Ik werkeloos naar 29 jaar werken, begonnen met een cursus, vader pas overleden allerlei kwalen niet goed in me vel enz, enz.
Jij hielt mij de spiegel voor wie is paulien? Wat wil paulien wat is voor haar belangrijk vanwaar dat "misdadiger karakter", voor anderen denken.
Jij gaf me mee geloof in jezelf en wat je wilt en het komt op je pad.
Ook heb ik het boek de Secret gelezen en de film de shift gezien.
Basis: geloof in de kosmos die heeft het beste met je voor!
Ik ben bewuster gaan denken en ik kan het allemaal niet omschrijven welke positieve dingen op mijn pad zijn gekomen en welke ervaringen ik
heb opgedaan.
Ik ben aan het werk, mijn relatie gaat beter, ik zit beter in mijn vel door dat ik mijn misdadiger karakter heb laten varen en positive energie uitstraal.

Bedankt Dinant voor de inzicht in mijn nieuwe leven

Veel liefde gewenst Paulien


afzender: tessa

datum: 10-05-2011

fijn dat je altijd aan me denkt


afzender: roelfina huusken

datum: 31-03-2011

lieve dinant

jij hebt mijn aller liefste wens uit laten komen,een wens die ik al 22 jaar bij me draag.
al die jaren weet en geloof ik dat ze bij me is maar het jammere ervan is dat het niet tastbaar is.
maar .ik mocht in je ogen kijken heel onverwachts,ik wist niet wat er gebeuren ging maar ik vertrouwde op jou en mezelf.
en op eens daar was ze mijn moeder ik zag haar verschijnen in jou gezicht . ik kon haar bijna aanraken.
zo'n bijzondere ervaring .
het is niet uit te leggen wat ik zag en wat er gebeurde maar het was echt.,
ik wil het wel uit schreeuwen zo fantastisch, ik wil het wel aan iedereen vertellen ,,zo geweldig
weinigen zullen me mischien geloven maar ik heb mijn aller liefste gezien en dat pakt niemand mij meer af.
1000 maal dank.

ROELFINA
een man die tenen leest?
wat apart
ik kwam aan je tafel zitten,
je raakte plots m,n hart.
en besefte toen geheid,
ik ben mezelf al heel lang kwijt
door jou kom ik steeds dichter bij mij
ik weet mijn weg is lang
maar ik heb alle tijd


afzender: Marianneke

datum: 11-01-2011

Hoi Dinant.
Een prachtige site en een prachtmens ben je.
Ik heb jou en eveneens andere medemensen de afgelopen tijd weinig aandacht gegeven.
Kwam in aanraking met rouw- en verliesverwerking van oud zeer.
Mooi zoals je aandacht en vorm geeft aan bewustzijn van leven.
Hoewel een beetje laat, nog de beste wensen voor dit jaar, onderweg naar zichzelf en elkaar.
Liefs, Marianneke


afzender: D

datum: 31-12-2010

Hallo Dinant,

Bedankt voor je tijd! Het was een fijne gesprek. Ik heb het echt nodig gehad.
Fijne jaarwisseling!


afzender: Leintje

datum: 05-12-2010

Dinant, fijn dat ik zo gauw bij je kon komen voor de cranio-sacraalbehandeling. Je hebt me goed geholpen, invoelend zoals je bent. Ook de tenenleescursus heb je op een prettige manier gegeven, helemaal Dinant.
Ik wens je alle goeds voor de toekomst! Hartegroet, Leintje


afzender: THEA

datum: 26-08-2010

Voor een speciale lichtwerker/engel!
Dinant, altijd zou ik nog in het gastenboek een berichtje achterlaten. Om je te laten weten hoe speciaal je bent.
Alles eerder hier geschreven is waar. Wat kan ik daar aan toe voegen? Voor mensen die Dinant niet kennen en die voor het eerst dit gastenboek zouden lezen, zouden denken dat het niet waar kan zijn dat al dit moois in een mens vertegenwoordigd is.
Het is geen woord teveel gezegd.
Zo puur en zuiver met een intentie die uitermate fijnbesnaard is, met een levenswijsheid die groot is.
Humor en eenvoud. Het in zich om als een leermeester te zijn. Op een vraag krijg je een antwoord wat je volledig in je waarde laat en je zelf laat ontdekken wat je richting is.
Heeeel bijzonder.

Oprechte dankbaarheid en een hartegroet, Thea


afzender: Rena

datum: 12-06-2010

Hallo Dinant,

Is onze ont-moeting toe-val?
Dankjewel dat je mijn richtingaanwijzer wilde zijn.
Jouw ZIJN resoneerde in mij en hielp mij weer om meer mijn eigen-wijze weg te gaan.
Ik pluk er ook nu de vruchten nog van en voel me weer meer in contact met mijn Zelf.
Ik heb het gevoel een stukje 'familie' gevonden te hebben en daarom ga ik ervan uit dat er vroeg of laat een vervolg zal komen.
Ik laat mij door mijn hogere Zelf raden en zie wel wat de toekomst brengt.
Ik dank mijnZelf en jouwZelf voor deze ont-moeting!
In lackech,

Rena


afzender: Marianneke

datum: 04-01-2010

Hoi Dinant,

Allereerst heel veel liefde en geluk gewenst voor 2010.
Ik ben bij je geweest voor de workshop tenenlezen en ervaar dat er behoorlijk wat veranderingen plaatsvinden in mijn leven.
Ik leer steeds beter met emoties om te gaan en medemensen bij te staan vanuit mijn intuitie, waarvoor mijn dank.
Met warme en openhartige groet.


afzender: Sandra

datum: 16-11-2009

Hoi Dinant,

Bij de levenskunstbeurs liet ik mijn tenen bij je lezen. Dit vond ik zo bijzonder dat ik inmiddels de tenenleescursus bij je heb gevolgd.
De cursus was praktisch en leuk op gezet. Ongelooflijk wat je uit iemands tenen kan halen.
Je gaat zo beter begrijpen waarom mensen zo in elkaar zitten. Ook erg leuk om kindertenen te lezen!
Dinant , ik vind je een bijzonder mens en wat heb je veel wijze lessen!
Bedankt en tot een volgende keer.
Liefs van Sandra


afzender: joshua

datum: 13-10-2009

Ha Dinant, We hebben elkaar ontmoet op het festival waar ik met Peru en Praful speelde - ik zou graag nog een keer bij je langs willen komen met vrouw en kind - ik was zeer onder de indruk van je gave en het tenen lezen houd me nog steeds bezig - heb je de CD Earth Chakras nog gehoord?

Hartelijke groet en ik maak graag een afspraak

Joshua


afzender: Renate

datum: 06-05-2009

Hoi Dinant, ik heb je leren kennen op een tafeltjesavond in Enschede. Je zat daarvoor tenen lezen, ik had er wel eens iets over gehoord en wou het erg graag zelf ervaren. Je zat helemaal goed met je beschrijving en hebt me geraakt. Een week later heb ik een afspraak bij je gemaakt, De eerste keer ben ik verbaasd door mijn eigen reactie weer weg gegaan met een heel blij gevoel, ik was aan mijn reis begonnen, want zo ervaar ik het. Door een verhaal wat ik je vertelt had heb ik jou ook geraakt en ik wist niet dat ik dit in mij had, ik Renate die mensen kan raken. Je vertelde me dat er veel zou veranderen, nou dat kun je wel zeggen, Inmiddels ben ik 3 x bij je geweest en ik leer zoveel over mezelf en merk dat ik verander. Ik beleef alles veel mooier en intenser. Gewoon lekker huilen, gewoon mezelf zijn want ik ben oké. Ik moet nog leren het vetrouwen er in te hebben dat het niet weer weggaat en dat ik dit zelf moet doen en kan, maar Dinant je geeft me zoveel , warmte, begrip want niets is raar bij jou. Je geeft me de juist handvaten om de reis voort te zetten en mijn doel te bereiken, namelijk puur Renate te zijn. DANK JE WEL !!!

Liefs Renate


afzender: Giny

datum: 11-11-2008

Hallo Dinant,

Afgelopen zaterdag hebben we elkaar ontmoet op de Fibro dag Twente bij Gunter.
Je zat rustig op je stoel rond te kijken en ik dacht ; wat zit die man daar heerlijk in alle rust.
Toen ik je vroeg wat jij "deed" vertelde je me over tenen lezen. Dat had ik nog niet eerder meegemaakt en meteen gingen de schoenen en sokken uit. Wat ik verwachtte weet ik niet, maar niet dat jij precies kon vertellen hoe ik in elkaar steek. Dat jij aan mijn tenen kunt zien hoe ik in het leven sta vindt ik heel bijzonder. Onlangs heb ik enigsinds op het spirituele pad begeven omdat ik ergens naar op zoek ben.
Wat dat is, is mij nog niet duidelijk maar er komen steeds meer bijzondere ervaringen voorbij. Zaterdag was een hele aparte belevenis die 's middag begon met stoelmassage, verder ging met tenen lezen, voetzone reflex therapie en quantum touch van Gunter. Ik ben altijd erg enthousiast en wil alles proberen. Nou dat heb ik geweten, zaterdagavond was ik erg beroerd en zondag liep ik de hele dag te huilen en het is nog niet over. Maar voor mij is dit wel weer een teken om verder te gaan met mijn zoektocht. Ik wil niet alles tegelijk gaan doen maar bewaar je kaartje en als de tijd daar is neem ik contact met je op.
Bedankt voor de korte sessie van zaterdag en veel liefde toegewenst bij alles wat je doet.

Giny.


afzender: ineke weber

datum: 18-08-2008

Hoi Dinant

Lang niet meer gezien of gesproken, maar toch in mijn gedachten gebleven. Een bijzonder mens. Geef je nog cursussen tenen lezen, ben er nu wel aan toe.
Zonnegroet
Ineke


afzender: Rogier

datum: 28-07-2008

Hé Dinant. Zet niet zo vaak iets in een gastenboek, maar voor jou maak ik een uitzondering. Ik vind het heel bijzonder hoe we elkaar hebben ontmoet en ik ben heel blij met onze gesprekken over alle facetten van het leven. Vrouwen, vrouwen, vrouwen (grapje). Elk gesprek is weer een bevestiging voor mij dat als ik naar mijn hart luister en vertrouw op m'n intuïtie het allemaal goed komt. Less is more. Kijk alweer uit naar het volgende gesprek. Ik vind je een bijzonder mens en waardeer de rust, kalmte en luisterend oor. Namaste.
Hartegroet van Rogier


afzender: Moon Bear

datum: 16-06-2008


Hallo Dinant,

Even een lieve groet van mij.
Ja wat moet je een verlichte man wensen die zo verlicht is dat het hem niet eens is opgevallen. Hi Hi.

Moon Bear


afzender: Reka

datum: 04-01-2008

Mijn levensreis,
Een reisleider-gids kan heel goed en fijn zijn. Soms noodzakelijk
Een eindje meelopen op mijn levensreis. Op mijn levens reis
Koos ik voor een behandeling

Bij Dinant,

Dan ga ik iets ervaren wat ik nog nooit ervaren heb.
Ik mag in zijn linkeroog kijken.
Dan gaan er mensen langs komen waar ik nog een stoornis van ervaar in mijn leven.
OUDE BLOKKADES
Een vluchtweg waar ik niet meer aan wilde denken.
Het mooie was dat ik zelf kon stoppen.
Dit was even genoeg.
Heel duidelijk werd wat mij nog in de weg zat / zit om mij vrij te voelen.
Dat werd bespreekbaar hoe pijnlijk en kwetsbaar het ook was voor mij.
Vol vertrouwen kon dit open gaan, met steeds de vrijheid van mijn eigen grens daarin.
Dan maak ik een nieuwe afspraak voor Granio-Sacraal behandeling.
Dat ik samendingen,voorvallen uit mijn leven aan mij voorbij laat komem met alle gevoelens die daar bij horen.
Met de zachtheid van Dinant erbij dat is geweldig.
Waarnemen, waar zit mijn pijn aandacht en liefde vol zijn, voor die plek.
Het mag een kleur krijgen dat wat donker voeld,ik kan het kleur geven.
De volgende keer zie ik mijn ovrleden hondje Droepy boven Dinant hoofd
dat was mijn allerliefste,dierbaarste,trouwste vriend.
Dat vond ik erg fijn om dat hij onvoorwaardelijke Liefde bezat.
Dat ik mag geven en ontvangen daar de balans in mag vinden.
GELIJKWAARDIGHEID
Dat gaat niet zonder vallen en opstaan.
De donkere muur moest ik eerst zien en erkennen.
De muur moest eerst af gebroken worden die mij in de weg stond
en mijn hart verkilde,koud en dood maakte zo voelde dat aan .
Nu een nieuwe muur gebouwd als steun in mijn rug om kwetsbaar te durven zijn.
Lieve mense ontmoet met wie ik gelijkwaardigheid mag ervaren.
Er mogen en kunnen zijn samen op reis.
Ervaren op de universiteit van het leven
De innerlijke reis is de belangrijkste reis van mijn leven.

Lieve mensen ga op reis.

Dinant dankje wel.

Reka
De vrucht is innerlijke rijkdom.


afzender: Maria

datum: 01-01-2008

Voor 2008 wens ik je ook veel overzicht.........zicht over alles!
Bedankt voor je zijn, met je uitstraling, goede gesprekken, behandelingen en adviesen.
Je bent een fijn mens, een goede vriend voor velen vanuit een goed hart met respect voor je medemens.
Ook wens ik je veel inzicht naar de weg in jezelf zodat je nog krachtiger kunt stralen en velen kunt helpen.
Tot slot een geweldig uitzicht vanuit de Bron van licht en liefde!

Tot ziens C.J.Maria.


afzender: Agnes

datum: 19-12-2007

Hallo Dinant,
Je site ziet er mooi uit. Ook de foto',s.
Door jouw te leren kennen heb ik veel warmte en begrip van je ontvangen.
Alles voelde zo bijzonder,zoals je zelf ook bent.En toch zo gewoon.
Door jouw probeer ik beter voor me zelf tezorgen en vaker nee tezeggen.
Vaak denk ik ook aan het steentje in het water met de kringen daaromheen.
Graag wil ik nog een keer bij de langskomen.
Vr.gr.Agnes.


afzender: Hermien

datum: 14-12-2007

Hallo Dinant,
Bedankt voor de interessante avond van gisteren. Ik ben erg onder de indruk van het tenen lezen.
Ook bedankt voor de boektitels die je me zojuist heb gemaild. Ik zal ze zeker gaan lezen. Heel veel succes met je verdere werk en wie weet tot ziens.
Groet van Hermien


afzender: hedwig

datum: 09-12-2007

Zomaar jij

zomaar jij
een mens
goudeerlijk
met weinig woorden
zo veel zeggend
zonder omzeilen
de waarheid
sprekend
recht uit het hart
zo maar jij
door ervaring
zo rijk
zomaar jij
een mens
een ware meester
voor een leerling
op deze wereld
zomaar jij
een mens
een zon maan
diamantenster
zomaar jij
een mens
bron van licht en liefde
een ware God
voor een ieder wezen
in de natuur
van moeder aarde
zomaar jij
een mens
een lief mooi
byzonder mens
zomaar jij
een mens
jij Dinant


afzender: Mieke

datum: 08-11-2007

Heeeey lieve Dinant,
Ik vond het fijn je weer te ontmoeten. Je weet, ik ben heel aards.....
Maar toch.... na onze koffiedate was ik heeeeeel relaxd. Het voelde allemaal goed. Je ogen, je stem.... erg prettig!

kus


afzender: Anja Wielens

datum: 02-09-2007

Lieve Dinant,
Ik heb een kaartje , waar deze tekst op staat:
"O GOD
Geef licht in mijn hart
en licht in mijn ziel
licht op mijn tong
licht in mijn ogen
en licht in mijn oren
geef licht aan mijn rechter-
hand aan mijn linkerhand
licht achter mij
en licht voor mij
licht boven mij en
licht onder mij
geef licht in mijn vezels
en licht in mijn vlees
licht in mijn bloed
licht in mijn haar
en licht in mijn huid
geef mij licht
versterk mijn licht
maak mij tot licht "

van -Mohammed -

Hij zond mij jou op mijn pad.
Dank Je wel!
Liefs, oma Anna


afzender: hedwig

datum: 29-08-2007

" Mijn volle maan gedachte''

Lieve Dinant,

een '"schitterende" diamant.
Zo stralend en mooi als de zon,
ik wou dat ik dat zo zijn kon.
In zijn stralen neemt hij je mee,
op reis, over land en over zee.
Een byzonder en mooi mens,
voor velen zo te zijn een grote wens.
Vol rust en vertrouwen,
waar je altijd op kunt bouwen.
Met zijn liefde en zijn licht,
en zijn menselijke inzicht,
helpt hij je waar hij kan.
Een fijne lieve man.
Een mens met een hart van goud,
waar menigeen zielsveel van houd.
Veel heb ik van hem mogen leren,
daar zal ik hem altijd voor blijven eren.
Mijn dank aan God,
voor elk ontmoetingsaanbod.
Een onvergetelijk mens op deze aarde,
een onvergetelijk mens van grote waarde.

Liefs Hedwig


afzender: Hans

datum: 05-08-2007

dag Dinant. meteen na je vertrek uit de Levenstuinen' ben ik (ook wel uit nieuwsgierigheid) op je website hier in het theehuis gaan kijken. Het ziet er prachtig uit, complimenten! Uit de reacties hierboven bevestigen mijn 'gevoel' dat je een byzonder mens bent ... Tot ziens en wie weet mag ik je voeten nog eens besprenkelen met ons 'levenswater'.
Warme groet, Hans


afzender: Ursula

datum: 03-07-2007

Ja lieve mensen die dit allemaal gaan lezen, jullie zijn nu terrecht gekomen op de website van een heel bijzonder spiritueel wijs man. Toen ik hem voor het eerst ontmoette dacht ik al wauw daar is ie ,alleen bij het zien al, en de rest van de (toen "gestuurde "toevallige ) ontmoetingen waren zo bijzonder. Ik had nauwelijks met hem gesproken,stond slechts naast hem en voelde zoooo`n ontzettende goddelijke liefdesenergie die met geen pen te beschrijven is.OVERWELDIGEND.
De tenenlees sessie waarbij ik na afloop in je ogen mocht kijken , was voor mij erg indrukwekkend en zal het mijn leven lang niet vergeten .Ik zag JEZUS. Dit maakte op mij zo`n indruk dat ik dacht ik wil hier nooit meer weg.
Ben wel naar huis gegaan kids wachten en manlief U kent het wel. Maar dat pure zuivere eenvoudige ware juiste gevoel ja heel heel fijn. Ga vooral zoodoor om met deze energie te werken. Je bent een fantastisch lief mens , en gelukkig lekker zonder vooroordelen en kapsones wat ik bijzonder waarderen kan.(de DALAI LAMA van Twente.)
De cranio was ook bijzonder rustgevend en dik in orde .
Ben blij je te kennen, je hebt een plekje in mijn hart veroverd. Maak nog velen bewust en gelukkig.!!!
H.J.L. Urs, veel succes ! ! ! ! ! ! !


afzender: Iet

datum: 26-06-2007

Hallo Dinant,

Je hebt een heel bijzondere website, maar hoe kan het ook anders, want bijzonder ben jij ook.
Ik weet dat je jezelf liever niet "aanprijst", dus moet ik in je folder en op je website lezen, dat craniosacraal, zoals het daar staat , voor mij een hele goede manier zou kunnen zijn om verder te komen in mijn proces. Ook het tenen lezen was herkenning, maar met hele duidelijke uitleg erbij.
Tot op heden heeft niemand mij zo duidelijk een spiegel voorgehouden. Dank je wel daar voor.

Gr. Iet


afzender: mirjam

datum: 26-03-2007

lieve dinant,

ook ik heb veel hulp en baat van de sessies cranio die ik van je heb gehad en nog zal krijgen, vind het fijn dat je praktijk zo goed gaat en vind ook dit een mooie site die je hebt gemaakt.
ik wens je nog veel succes in je ontwikkeling en weet dat je een fijn en goed mens bent met een hele lieve uitstraling.

liefs mirjam


afzender: Gonda

datum: 11-03-2007

Cranio-sacraal is een zeer milde therapie.
Na ongeveer 3 behandelingen merkte ik al verschil.
Zo had ik al jaren last van een tennisarm, pijnlijke duimgewrichten, en een verkalkte teennagel.
Ook moest ik altijd mijn knieën ontzien, omdat ik zwakke knieschijven had.
Inmiddels kan ik weer gewoon op mijn hurken zitten, fietsen, sporten etc.
Maar het grootste wonder vind ik nog het herstel van mijn baarmoeder. Deze was ernstig verzakt en een operatie was onvermijdelijk. Na ongeveer 10 behandelingen, heb ik nu, sinds een jaar, geen klachten meer.
Dinant, ik heb je leren kennen als een bijzonder, gedreven mens met oog en oor voor anderen.
Wat mij vaak opvalt is, dat jij niet oordeelt over iemand, maar gewoon accepteert.
Dat waardeer ik zo in jou en ik besef dat, wanneer we met z'n allen ons daar een beetje meer bewust van zijn, het leven heel wat aangenamer wordt.
Ook in die zin heb ik veel van je geleerd.
Dank je wel.

Liefs en goeds
Gonda


afzender: annelies

datum: 09-03-2007

Wat fijn dat alles van boven nu ook meewerkt.Je zegt altijd:Geloof in JEZELF en er zullen wonderen gebeuren......ik ben blij om je als vriend te hebben en als leermeester in mijn eigen processen. Ik ervaar je als mens zonder vooroordelen en dat is voor mij heel waardevol,daardoor kun je ook een ieder in zijn eigen waarde laten.
Je straalt liefde uit naar de mensen en dat wordt altijd gevoeld wie of wat je ook bent. Volg je eigen HART Dinant en je zult nog meer mensen kunnen helpen, zoals ook jij geholpen wordt....
knf,annelies en anna.


afzender: Lidy

datum: 08-03-2007

Hallo Dinant,
Het was er nog niet van gekomen om je site te bekijken,nu dan toch gebeurd.Mooi hoor,duidelijk opgezet,goed lees- en begrijpbaar!Door de cranio behandelingen die ik van jou mocht ervaren weet ik dat het "werk" dat je "levert"prima is.M'n klachten waarvoor ik bij je kwam zijn een stuk verminderd en ik heb beter naar mezelf leren kijken,dit vooral door de manier waarop jij mij leerde te kijken.De rust die ik tijdens de behandelingen mocht voelen heeft me enorm goed gedaan.Het voelde steeds als een geschenk waar ik erg blij mee mag zijn.Veel succes met je fijne werk,ik hoop dat je nog veel mensen van deze gave deelgenoot mag maken! Groeten,Lidy J.


afzender: Mantra

datum: 08-03-2007

Hoi Dinant,

Mooie site!!
Heb met plezier een craniosessie bij je ondergaan en wens je veel succes en plezier met je praktijk!

warme groet,

Mantra


afzender: Miranda

datum: 06-03-2007

Hai Dinant,
Gefeliciteerd met je site, het is dus echt een samenvatting van alles wat jij doet. Ik heb de cranio-sacraal van je gehad en het voelt erg prettig en ontspannend, soms met ontladingen. Blokkades die verdwijnen en zo ben ik steeds dichter bij mezelf gekomen. Ik kan het iedereen aanraden die met zichzelf aan het werk wil of lichamelijke problemen heeft.. Ook bij het tenenlezen sta je versteld van alle details en tips die je krijgt. Dank je wel voor alles en tot de volgende keer.
Liefs, Miranda


afzender: angelika

datum: 04-03-2007

Hallo Dinant,
Je hebt een mooie website, waarin ik je helemaal herken.
Ik heb met veel genoegen gisteren bij jou de terugkomdag van tenenlezen meegemaakt. Het is uitdagend om er steeds meer van tenen te weten.
Je weet mensen te stimuleren en zich bewust worden van hun eigen kunnen.
Bedankt en tot een volgend keer.
liefs van Angelika


afzender: Michel

datum: 28-02-2007

Hoi Dinant. Een prachtige website heb je. Ook erg leuk dat er nu een gastenboek bijzit.
Groetjes van Michel


 

 

schrijf en verzend een bericht voor mijn gastenboek in onderstaand invulmodelnaar boven